Butterdejssnegle med hjemmelavet oliventapenade

Dette er en vidunderlig snack og så er den super nem at lave. Disse skønne oliventapenade snegle kan bruges til tapas, appetizer, som alternativ til chips eller i madpakken.

I denne opskrift bruger vi bare en færdiglavet fersk butterdej fra supermarkedet, men laver vores egen oliventapenade. Oliventapenade er meget simpelt at lave, og kombineret med den færdige butterdej, er dette en opskrift alle kan være med på.

Du kan også sagtens lave den egen butterdej, men så bliver det straks en mere tidskrævende opskrift.

Oliventapenade snegle med butterdej

Oliventapenade-snegle

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Aftensmad, Bagværk, Forret, Snack
Antal 25 stk.

Equipment

  • 1 stavblender
  • 1 bradepande
  • 1 ark bagepapir

Ingredienser
  

  • 1 glas oliven ca. 140 gram drænet
  • 2 tsk kapers
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1 stk butterdej
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader og klargør en bageplade med bagepapir el. brug bagepapiret fra den færdige butterdej.
  • Put oliven, kapers og olivenolie i en skål og blend det til en ensartet masse. Smag til med salt og peber.
  • Fordel oliventapenaden på butterdejen, efterlad et par cm bart stykke i den ende hvor du slutter sammenrulningen, så du kan lukke dejen ordenligt. Rul den sammen og skær snegle (1-2 cm tykke) ud af rullen, ca. 20-25 styk.
  • Bag sneglene i ovnen i ca. 15 min. el. til dejen er lysebrun og sprød.
Keyword butterdej, butterdejssnegle, oliven, oliventapenade, tapenade

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering