Kan man lave smoothie dagen før?

Hvis du er ligesom mig, så kan du sikkert godt lide at morgenen går så smooth(ie) som muligt. Og hvis man kan lave smoothie dagen før, jamen så er der endnu mindre at se til om morgenen, så kan man det?

En smoothie har i høj grad sin konsistens fra de frosne ting der kommer i den, og bliver blendet mens de er frosne. Det betyder at jo længere tid smoothien tilbringer i plusgrader, des mere flydende bliver den.

Med det sagt, og hvis man ikke er kræsen, så synes jeg godt at en smoothie kan være lækker i op til et døgns tid efter, hvis bare man opbevarer den på køl, men jeg foretrækker den dog iskold og lidt tyk i konsistensen.

Du kan altså godt lave smoothie dagen før, og stille den i køleskabet.

Tip: put et par isterninger i smoothien inden du stille den på køl, så holder den sig endnu bedre.

Kan man opbevare smoothie i køleskab og fryser?

Du kan godt opbevare smoothie i køleskabet, det er faktisk det bedste sted at opbevare en smoothie, med mindre du vil fryse den ned til senere brug.

Skal du opbevare en smoothie natten over, så den er klar til om morgenen, eller bare til senere fordi du har lavet en stor portion, så er det en god idé at placere den på køl i køleskabet.

Kan man fryse smoothie ned?

Og ja, du kan snildt fryse en færdigblendet smoothie ned til senere brug, og på frys kan den holde i endnu længere tid. Husk at skrive ned hvad dato du lægger din smoothie i fryseren.

Når du skal bruge din smoothie igen, og vil tø den op, så tænk på at den nok skal have et par timer til at tø op, før den får konsistens som en smoothie igen.

Det er en rigtig god idé at lave en stor portion smoothie og fryse den ned i portioner, da man på den måde kan spare tid i hverdagen, og stadig få sin daglige sunde smoothie.

Skriv en kommentar